​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Kraamfeest

Een zwangerschap, bevalling of adoptie is een leuke, maar ook spannende tijd.

Iedereen wil uw kindje zien en uiteraard wilt u de kleine aan alle familieleden, vrienden, kennissen tonen, maar niet wekenlang op de meest ongelukkige tijdstippen! De meeste bezoekers beseffen niet hoe vermoeiend het voor de ouders is: gebroken nachten, om de paar uur een voeding, soms nog andere broertjes en zusjes om voor te zorgen en daarnaast ook nog regelmatig bezoek ontvangen.

Met een kraamfeest bent u in één dag van alle drukte af! Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes maken we er samen een onvergetelijke dag van. Wij zullen de volledige zorg uit handen nemen voor deze feestelijke bijeenkomst zodat u als trotse ouders voor de volle 100% kunt genieten.

Onze banquetmap

Kraamfeest

Hipper & Kolfbaan is de ideale plek om uw kraamfeest en/of babyborrel te houden.

Een groot kraamfeest en/of babyborrel in plaats van allemaal losse kraambezoekjes: steeds meer ouders kiezen hiervoor. Zeker als je veel familie of vrienden hebt, is zo’n kraamfeest of babyborrel een ideale oplossing. Met een kraamfeest op locatie bent u in één dag van alle drukte af!

Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes maken we er samen een onvergetelijke dag van. Wij zullen de volledige zorg uit handen nemen voor deze feestelijke bijeenkomst zodat u als trotse ouders voor de volle 100% kunt genieten.

Grootte:

Hipper & Kolfbaan beschikt over 4 verschillende zalen. Heeft u een grote groep familie en vrienden met wie u het kraamfeest en/of babyborrel wil houden? Of houdt u het liever klein en intiem? Alle zalen van Hipper & Kolfbaan, of het nu een zaal voor 25 of 250 personen is, hebben ieder een eigen stijl en inrichting.. Uiteraard zorgen wij ( indien gewenst) voor een extra feestelijk effect in de vorm van roze of blauwe versieringen tijdens het kraamfeest en/of babyborrel.

Arrangementen:

Voor wat betreft de catering zijn er verschillende opties die wij aan de hand van jullie wensen kunnen samenstellen. Ontvangst met feestelijk welkomstdrankje, lekkere hapjes en dranken behoren allemaal tot de mogelijkheden. Desgewenst kunnen we speciale zoete lekkernijen serveren in de kleuren roze/blauw: denk hierbij aan beschuit met muisjes en/of mini cup cakes of iets dergelijks. Ook de kinderen worden niet vergeten op deze dag; denk hierbij aan een kinderhoekje waar ze kunnen spelen en speciale kidstafel met snoepjes en pakjes drinken.

Kinderentertainment

We adviseren u ook graag over de mogelijkheden voor kinderentertainment voor de jongste gasten van uw kraamfeest en/of babyborrel. Denk daarbij aan schminken, ballonenclown en/of knutselen.

Uw wensen:

Bij een kraamfeest en/of babyborrel staan uw wensen voorop. Het team van Hipper & Kolfbaan ontzorgt u volledig op deze dag zodat jullie als ouders samen met de kleine volop kunnen genieten van de gasten. Voelt u zich vrij om te laten weten wat u graag zou willen en niets is te gek!!

Vragen:

Heeft u vragen over het organiseren van een kraamfeest en/of babyborrel bij Hipper & Kolfbaan? Neem dan contact met ons via telefoon of email. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen