​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Bedrijfsfeest

Wij maken elk event bijzonder.

Of het nu gaat om een receptie, het vieren van een jubileum van één van uw medewerkers of het jubileum jaar van uw bedrijf. Wilt u met de personeelsvereniging iets leuks organiseren? Dan bent u bij Hipper & Kolfbaan aan het juiste adres! Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Hipper &  Kolfbaan onderscheidt zich vooral door een bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

Onze banquetmap

Bedrijfsfeest geschiedenis:

Hipper& Kolfbaan organiseert al sinds 25 jaar bedrijfsfeesten en we onderscheiden ons vooral door een bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen. U bent bij ons altijd aan het juiste adres en u hoeft dus niet verder te zoeken.

Grootte:

Hipper & Kolfbaan beschikt over 4 verschillende zalen allemaal met een eigen stijl en inrichting; ze bieden voor ieder wat wils. De meeste zalen bieden tevens toegang tot de fantastische stadstuin. Organiseert u als personeelsvereniging een personeelsfeest of een klein feest voor bijvoorbeeld een specifieke afdeling of een bedrijfsfeest voor het hele bedrijf? Hipper & Kolfbaan heeft altijd de zaal die het beste aansluit bij uw wensen. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere zalen te huren.

Arrangementen:

Op vele verschillende manier kunt u een bedrijfsfeest vieren. We maken graag, aan de hand van uw wensen een arrangement op maat. Dan kan van vrij eenvoudig tot zeer uitgebreide feestavond en voor elk budget. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een perfecte catering is een van onze succesfactoren.

Optredens:

Mocht u op zoek zijn naar een (muzikale) invulling voor uw bedrijfsfeest dan hebben wij de juiste connecties die wij graag met uw delen. Wij zorgen ervoor dat u zich bij uw bedrijfsfeest nergens zorgen over hoeft te maken, alles is tot in de puntjes geregeld.

Uw wensen:

Bij uw bedrijfsfeest staan uw wensen voorop. Een personeelsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar en kan een boost geven aan de prestaties binnen uw bedrijf of organisatie. Pakt u bijvoorbeeld extra uit in een jubileumjaar van uw bedrijf of zoekt u een informele vergaderlocatie of een mooie ruimte voor de jaarlijkse kerstborrel? Schroom niet om kenbaar te maken hoe u uw bedrijfsfeest het liefst wilt beleven en wij doen daar nog een schepje bovenop.

Vragen:

Heeft u vragen over het organiseren van uw bedrijfsfeest bij Hipper & Kolfbaan? Neem dan contact met ons via telefoon of email.

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen