​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Multiculturele bruiloft

Multiculturele bruiloften zijn altijd leuk en uniek. Vaak zijn er allerlei tradities mee gemoeid, bijvoorbeeld op basis van religie of etnische afkomst. Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, Hipper & Kolfbaan zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt. Heeft u een grote familie en/of vriendengroep? Wij beschikken over drie verschillende zalen die plaats bieden aan circa 250 personen.

Het is uw feest, dus indien gewenst is het zeker ook mogelijk om alleen de zaal te huren en zelf uw catering te regelen. Geeft u het toch liever uit handen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Wij verzorgen de meest uiteenlopende gerechten. Wenst u een unieke sfeer en romantiek ten top? Hipper & Kolfbaan is de meest exclusieve en intiemste locatie voor een multiculturele bruiloft.

Onze banquetmap

Arrangementen:

In iedere cultuur worden bruiloften groots gevierd. Wij zijn er trots op vele verschillende bruiloften uit diverse culturen te mogen verzorgen. Inmiddels is onze expertise in de wensen van de verschillende culturen gegroeid en kunnen we van elke multiculturele bruiloft een groot succes maken. Indien u dat wenst kunnen wij met u afspraken maken over eigen catering. Een zaal huren voor uw multiculturele bruiloft kan op basis van eigen catering van zowel maaltijden als dranken, maar wij kunnen dit alles uiteraard ook voor u verzorgen.

Indien Hipper & Kolfbaan (een deel van) de catering voor u doet, kan de zaalhuur bijgesteld worden naar beneden. Dit is afhankelijk van uw wensen. U huurt de zaal inclusief tafels en stoelen en onze Parelzaal heeft bovendien een ruim podium voor een band of DJ. Wilt u ,of uw cateraar, ook gebruik maken van onze keuken zullen we daar een toeslag voor berekenen. Daarnaast kunt u desgewenst bij ons servieswerk, bestek, glaswerk huren.

Grootte:

Hipper & Kolfbaan beschikt over 4 verschillende zalen met allemaal hun eigen stijl en inrichting; ze bieden voor ieder wat wils. De meeste zalen hebben tevens toegang tot onze fantastische stadstuin. We bieden de mogelijkheid, om uw eigen catering en de decoratie in de zaal, desgewenst zelf te verzorgen.

De centrale ligging en bereikbaarheid van onze locatie wordt door onze gasten als zeer positief ervaren. Parkeergarage Kazerneplein is pal naast de deur en is 7 dagen per week geopend. Desgewenst kunnen we uitrijkaarten regelen.

Uw wensen:

Ieder bruidspaar en cultuur heeft zo zijn eigen wensen en gebruiken. Wat betreft catering is vrijwel alles mogelijk en dat geeft u de vrijheid die u nodig heeft om uw trouwen tot in perfectie te kunnen regelen.

Vragen:

Heeft u vragen over het organiseren van uw multiculturele bruiloft bij Hipper & Kolfbaan? Neem dan contact met ons via telefoon of email.

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen