​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan
Onze banquetmap

Het verhaal achter Hipper & Kolfbaan

De Kolfbaan ontleent haar naam aan het spel Kolven. Dit spel uit de middeleeuwen lijkt op wat wij tegenwoordig bowlen noemen of ook wel een combinatie van Cricket en golf. Om te winnen dienen punten te worden gescoord door de bal met een slaghout tegen een paal aan te slaan.

In de periode tussen 1824 en 1911 was de locatie waar (Hipper& ) de Kolfbaan tegenwoordig is gevestigd het hoofdkwartier van "De Kolfsociëteit". Toen het etablissement in 1871 werd gesloopt, verrees het gebouw dat wij kennen als de Nieuwe Kolfbaan.  Het werd vele jaren als verenigings gebouw gebruikt maar ook werden er vele feesten, optredens en concerten gegeven waaronder van de band “Doe Maar” in 1982.

In 1991 werd het bedrijf overgenomen door de familie den Breejen, die het uit bouwde tot een gerenomeerd zalen en evenementen locatie. Het kreeg de naam “de Nieuwe Kolfbaan” met een prachtig aangelegde binnentuin en tevens een restaurant en lounge bar wat later de naam Hipper kreeg. In al de jaren die volgden is er veel veranderd, verbouwt en ook uitbebreid. we zijn in 2015 gestopt met het restaurant gedeelte, en het bedrijf is daarna uitgebouwd tot een locatie met 4 prachtige zalen die voor ieder iets wils bieden. We richten ons nu helemaal op de feesten en partijen. Omdat beide namen zo bekend waren in de omgeving hebben wij ervoor gekozen om die namen samen te voegen, dat is Partycentrum Hipper & Kolfbaan geworden. Inmiddels richt het bedrijf zich helemaal op evenementen, feesten en partijen voor zowel de partuculiere markt als de zakelijke markt. U bent van harte welkom om onze mooie locatie te komen bekijken.
 

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen