​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan
Onze banquetmap

Medewerkers

Het team van Hipper & Kolfbaan is het visitekaartje van de organisatie. Wat een geluk hebben wij met onze bevlogen, vakkundige, vriendelijke en bovenal enthousiaste medewerkers. Graag stellen zij zich even voor:

Mechtild Visser

Ik werk al heel wat jaren op kantoor bij Hipper & Kolfbaan. Mocht je via de mail of telefonisch contact zoeken, dan heb je een grote kans dat je met mij te maken krijgt. Mijn werk vindt dus voornamelijk plaats achter de ‘feest’schermen. Ik vind het telkens weer een uitdaging om de wensen van onze gasten goed te kunnen vertalen in een offerte/draaiboek en naar de collega’s op de werkvloer, zodat de verwachtingen op de feestdag zelf uitkomen en vaak nog worden overtroffen. Wat een feest verzorgd door het team van Hipper & Kolfbaan uniek maakt? “Dat gasten vanaf het eerste contact worden ontzorgd doordat er naar alle wensen geluisterd wordt. Niets is te gek en u krijgt een feestavond op maat, afgestemd op die wensen. Het persoonlijke contact en de glimlach van alle medewerkers, vanaf het moment dat men bij ons over de drempel stapt, maken al snel dat iedereen zich thuis voelt.

Een feest bij Hipper & Kolfbaan staat daarom garant voor een prachtige feestavond of succesvolle bijeenkomst!

Eva van Bruchem

Mijn naam is Eva van Bruchem en ik werk sinds 2013 bij Hipper & Kolfbaan. Ik ben begonnen als leerling en doorgegroeid naar allround medewerker. Ik sta zowel ik de keuken als bijvoorbeeld achter de bar. Ook in de bediening ben ik te vinden. Door de diverse partijen en werkzaamheden blijf het interessant werk. Elke dag is namelijk anders. Ons team bestaat uit gezellige, hardwerkende mensen dus als u een leuk feestje wilt geven zou ik zeker naar ons toekomen! 

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen