​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Vergaderlocatie Gorinchem

Hipper & Kolfbaan is een unieke event- & meetinglocatie. Wilt u uw zakelijke doelstelling op een bijzondere manier bereiken? Wilt u inspiratie opdoen? Wilt u verrast worden?

Hipper & Kolfbaan is geënt op de dynamische business to business-markt. Hier vindt u een ijzersterke balans tussen de formele en informele invulling van uw bijeenkomst of feest.

In dit concept ontvangt u de kennis, de fraaie ligging van de locatie, de faciliteiten en de service voor een op maat gemaakte salesmeeting, productpresentatie, seminar, managementtraining, bedrijfsfeest, uitgebreide of juist snelle lunch. Bij Hipper en Kolfbaan in hartje Gorinchem is alles mogelijk.

Onze banquetmap

Vergaderlocatie Gorinchem. De geschiedenis:

Hipper& Kolfbaan organiseert al ruim 25 jaar ( zakelijke) evenementen of vergaderingen en we onderscheiden ons vooral door een bijzondere stijlvolle vergaderlocatie en gastheerschap. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u er op rekenen dat u er bij het organiseren van uw vergadering niet alleen voor staat.

Grootte:

Hipper & Kolfbaan beschikt over 4 verschillende zalen. Alle zalen verschillen van stijl en grootte. Of u nu voor 2 of 250 personen een vergaderlocatie Gorinchem zoekt, u kunt altijd bij ons terecht. De inrichting van de verschillende zalen kan op uw wensen worden aangepast. Op die manier kunt u de zaal geschikt maken voor een vergadering of workshop waarbij de deelnemers actief bezig zijn, maar kunt u de zaal ook inrichten voor een vergadering of lezing waarbij de deelnemers zitten.

Zo kunt u ervoor kiezen om één zaal te huren, of juist meerdere zalen te huren en deze op verschillende manieren in te richten voor verschillende programma onderdelen van uw vergadering.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plenaire sessie, workshops in kleinere groepjes en lunch of diner. We zijn er van overtuigd dat we met uw enthousiasme en onze ervaring, een geslaagde workshop of lezing te organiseren op vergaderlocatie Gorinchem!

Arrangementen:

Binnen onze verschillende vergader arrangementen is er voldoende ruimte om uw vergadering eigen te maken. We maken graag, aan de hand van uw wensen, een arrangement op maat. Naast onze gastvrijheid en persoonlijke aanpak is onze perfecte catering een van onze succesfactoren.

De centrale ligging en bereikbaarheid van onze vergaderlocatie Gorinchem worden als grote pluspunten beoordeeld door onze gasten.

Optredens:

Mocht u op zoek zijn naar een creatieve of muzikale aanvulling van uw vergaderprogramma, dan hebben wij de juiste connecties, die wij graag met u delen. Wij zorgen ervoor dat u zich bij uw vergadering of evenement nergens zorgen over hoeft te maken; alles is tot in de puntjes geregeld. We hebben audiovisuele middelen ( zoals beamer, scherm en microfoon) beschikbaar op onze vergaderocatie en kunnen desgewenst videograaf of extra audiovisuele ondersteuning ( inclusief) geluidsman inhuren voor u. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan lichtondersteuning, revers microfoons of projectie via grotere led TV schermen tijdens uw vergadering.

Uw wensen:

Bij uw vergadering tstaan uw wensen voorop. Schroom niet om kenbaar te maken hoe u uw vergadering het liefst vorm wil geven en wij doen daar nog een schepje bovenop. Zo zullen wij u helpen om uw wensen in kaart te brengen. Deze wensen kunnen vervolgens vorm worden gegeven in de zaal van uw keuze; op die manier kunt u met uw relaties in een sfeervolle omgeving die voorzien is van alle gemakken. Alles is bespreekbaar voor onze vergaderlocatie Gorinchem.

Vragen:

Heeft u vragen over het organiseren van uw vergadering, workshop of zakelijk evenement bij Hipper & Kolfbaan? Neem dan contact met ons via telefoon of email. Wij staan u met plezier te woord.

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen