​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Hennafeest

Mooie jurken, feestelijke make-up, mooie kapsels: uitpakken hoort bij een hennafeest. In verschillende culturen wordt, meestal één dag voor de bruiloft, een henna-avond georganiseerd. Hierbij is de bruid het stralende middelpunt, omringd door vriendinnen en familieleden. Het kleuren van handen, nagels en haar met henna is al een heel oud gebruik en staat symbool voor geluk.

Natuurlijk draagt Hipper & Kolfbaan graag bij aan dat geluk. Bij ons bent u niet gebonden aan een vaste cateraar, waardoor u de vrijheid heeft om te kiezen voor het verzorgen van uw eigen catering. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden omtrent een hennafeest.

Onze banquetmap

Henna feest

Hipper & Kolfbaan is bekend met de tradities en het belang van een warm, intiem en geslaagd hennafeest.. Het is een avond waarop de aanstaande, die bijna gaat trouwen, in het middelpunt staat, meestal omringd door een select groepje vriendinnen en familieleden. Tijdens uw henna feest kan er worden gedanst, mooie muziek worden gespeeld en lekker worden gegeten. 

Grootte:

Klein, knus en gezellig? Of zoekt u toch naar een wat grotere ruimte voor uw hennafeest? Bij Hipper & Kolfbaan kunt u terecht voor zowel grote als kleine groepen.

Hipper & Kolfbaan is een sfeervolle accommodatie met 4 verschillende zalen voor groepen van 30 tot 250 gasten. U kunt de zaal zowel met als zonder de catering huren. Hipper & Kolfbaan heeft altijd de zaal die het beste aansluit bij de wensen voor uw hennafeest.

Arrangementen:

Op vele verschillende manieren kunt u uw hennafeest vieren.

Indien gewenst verzorgen wij voor u de volledige catering. Vanzelfsprekend heeft u ook de vrijheid om voor uw eigen catering te zorgen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden

Uw wensen:

Bij uw hennafeest staan uw wensen voorop. Wij zorgen ervoor dat uw feest geheel volgens uw tradities en wensen tot in de puntjes worden verzorgd. Schroom niet om kenbaar te maken hoe u uw hennafeest het liefst wilt beleven en wij doen daar nog een schepje bovenop.

Vragen:

Heeft u vragen over het organiseren van uw hennafeest bij Hipper & Kolfbaan? Neem dan contact met ons via telefoon of email. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen