​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Personeelsfeest bij Hipper & Kolfbaan

Personeelsfeest geschiedenis:

Hipper& Kolfbaan organiseert al ruim 25 jaar personeelsfeesten. Ons  onderschiedend vermogen zit hem vooral in onze speciale stijlvolle locatie en uitstekend gastheerschap. Wij zijn het gewend om te zorgen voor een vlekkeloze organisate en uitmuntentende culirnaire verzorging van bijeenkomsten en feesten. Daarom bent u bij ons immer aan het juiste adres. Zoek dus vooral niet verder.

Grootte:

Met maar liefst 4 verschillende zalen met allemaal een eigen stijl heeft Hipper & Kolfbaan voor ieder wat wils. De zalen zijn tevens aangesloten op onze idyllische stadstuin. Organiseert u als bedrijf een personeelsfeest voor het hele bedrijf of een specifieke afdeling? Bij Hipper & Kolfbaan is er altijd een zaal die op uw wensen aansluit. Het huren van meerdere zalen is natuurlijk ook geen probleem.

Arrangementen:

Er zijn vele verschillende manieren om uw personeelsfeest te vieren. Aan de hand van uw wensen, maken wij graag een arrangement op maat. Van heel basic en simpel tot een zeer uitgebreide avond. Voor elk budget kunnen wij een personeelsfeest organiseren. Een perfecte catering zorgt vaak voor een geslaagde avond.

Optredens:

Bent u op zoek  naar muzikale invulling voor uw personeelsfeest? Met onze connecties helpen wij u graag de juiste act te vinden. Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest tot in de puntjes geregeld is en u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Uw wensen:

Bij uw personeelfeest staan uw wensen voorop. Een personeelsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar en kan een impuls  geven aan de prestaties binnen uw bedrijf of organisatie. Pakt u bijvoorbeeld extra uit in een jubileumjaar van uw bedrijf of zoekt u informele vergaderruimte of een mooie locatie voor de jaarlijkse kerstborrel? Schroom niet om kenbaar te maken hoe u uw personeelsfeest het liefst wilt beleven en wij doen daar nog een schepje bovenop.

Vragen:

Heeft u vragen over het organiseren van uw personeelsfeest bij Hipper & Kolfbaan? Neem dan contact met ons via telefoon of email.

Onze banquetmap

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen