​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Ook voor een evenement op uw locatie

Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Hipper & Kolfbaan hand in hand.

Niet alleen op onze eigen stijlvolle locatie, maar ook tijdens een evenement, receptie, opening of feest op locatie, kunnen wij dit verzorgen.

In goed overleg schrijven we een voorstel op maat, aangepast aan uw persoonlijke wensen. Wij voeren perfectie door tot in de details en ontzorgen u volledig.

Nieuwsgierig geworden? We komen graag vrijblijvend langs op locatie om uw wensen te inventariseren en met u mee te denken om er een fantastisch evenement van te maken.

Recensie over onze catering

Wim van Breda jubileum feest, 3 dagen 2000 gasten.

Wij hebben ongelofelijk leuk gevonden om met jullie te mogen samenwerken, we hebben echt zo iets moois kunnen neerzetten.

Je weet zelf als geen ander dat het zeldzaam is om in de horeca echt ieder persoon 100% enthousiasme en gastvrijheid te laten uitstralen, maar jullie hebben gewoon een top team waarbij dat wel kan!

Echt iedere gast is door jullie in de watten gelegd alle reacties die wij tot vandaag nog krijgen, zijn het bewijs dat iedereen dat zo ervaren heeft.

Onze banquetmap

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen