​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Het team van Bianka heeft onze dag onvergetelijk gemaakt

 Onze bruiloft gehouden bij Kolfbaan de Hipper… en het team van Bianka heeft onze dag onvergetelijk gemaakt.

 De eerste contacten met Bianka waren heel professional met een persoonlijke inslag.   Goede suggesties voor de dag en praktische oplossingen vooraf….  Als koppel maak je snel zorgen komt dat allemaal wel goed en is er wel voldoende drinken… ��.. en hoe zit zus en hoe zit zo…

 Bianka heeft tijdens de voorgesprekken… van het bespreken van de offerte tot en met het ophalen van de cadeaus ons compleet ontzorgt en vertrouwen gegeven dat het goed kwam… en dat het goed kwam is een understatement.

 Wij hebben gebruik gemaakt van de Spiegelzaal (die savonds er nog romantischer eruit ziet)   en de tuin ,  overdag de taart in de tuin aangesneden met hapjes en drankjes.   Alles top geregeld en fijne bediening die de familie in de watten heeft gelegd en altijd klaar staat om verzoeken in te willigen.

 Ook het diner hebben we samen met Bianka en haar team samengesteld en zo praktisch mogelijk laten verlopen met suggesties uit het team.    In de weken na de bruiloft hebben we best wel vaak te horen gekregen dat het eten zo goed was …    Ook hier maakte we ons aanvankelijk zorgen, gaat dat wel zoveel gasten tegelijk eten.. .en als Bourgondiërs willen we wel dat het goed is en genoeg… ��  .   Met name het eten heeft onze verwachtingen overtroffen.

 De avond die volgde met rond de 200 gasten verliep vloeiend en iedereen heeft ruim voldoende drankjes en hapjes gekregen.  Voldoende bediening, schone tafels en als er onverhoopt toch iets op de grond viel dan werd dat gelijk discreet opgeruimd … Alles om het feest niet te verstoren.

 Zowel de bediening en de organisatie van het geheel verliep zodanig soepel dat je eigenlijk niet in de gaten had dat ze aanwezig waren op het feest en dat is misschien wel het grootste compliment….  We zijn volledig ontzorgt.

 Het feest is bijzonder geslaagd  ( als “wat” ouder stel hebben we al wat bruiloften meegemaakt)   wisten we dat het Team van de Hipper hier een positieve rol in heeft gespeelt   De grote groep jongeren en de “wat” ouderen hadden het allemaal bijzonder goed naar hun zin op de dansvloer, buiten of op de zitjes net buiten de drukte van de dansvloer. Alle gasten hebben hun plekje kunnen vinden.

 Tijdens de dag waren we nog op zoek naar entertainment en ook daar heeft Bianka ons geattendeerd op een groep uit Gorinchem en daar waren we bijzonder tevreden over.  Flexibel en alles gericht op de onze wensen, gewoon super !.

 De contacten verliepen goed en gemakkelijk van de ballonnen tot het opbouwen van DJ  / Band tot en met de tafel indeling…..

 Ons advies als je een feest hebt, ga eens langs en bespreek de mogelijkheden…  we hebben gemerkt dat in de voorbereiding naar een feest … De Hipper ons vooral heeft ontzorgd en een topfeest bezorgt tegen een redelijke prijs want ook dat is natuurlijk belangrijk.

 Met vriendelijk groeten,

Elina en Michel Kwetters.

Elina en Michel Kwetters

"“De Hipper heeft ervoor gezorgd dat ons huwelijksfeest écht een feestje werd."

"De Hipper heeft ervoor gezorgd dat ons huwelijksfeest écht een feestje werd. Onwijs lief, enthousiast en goed personeel, shout out naar Thomas!! Het ontbrak onze gasten (en ons) aan niets. Het...

Peter Jan en Nora

Lees het verhaal

"De mooie zaal met de prachtige tuin en heerlijke lounge"

Zondag 21 mei ons huwelijksfeest gevierd bij Hipper. Bianca en haar medewerkers hadden alles tot in de perfectie geregeld. De locatie is uniek. De mooie zaal met de prachtige tuin en heerlijke...

Paul en Jacqieline

Lees het verhaal

"Iedereen was onder de indruk"

In oktober mijn langverwachte en naar uitgekeken 50ste verjaardag mogen vieren in Hipper. Wat een waanzinnig feest en niet in de laatste plaats door de locatie, het team die onophoudelijk langsliep...

Paula

Lees het verhaal

"Van tevoren was de communicatie erg prettig"

Op 4 juni vierden wij ons bruiloftsfeest in de Napoleonzaal. Van tevoren was de communicatie erg prettig en er werd goed met ons meegedacht! Op de dag zelf hebben wij een fantastische dag gehad. De...

Daphne van Schaardenburg

Lees het verhaal

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen