​​
Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Klik hier voor het originele artikel

Goed gastheerschap en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen op een bijzondere, stijlvolle locatie: dat is waar Hipper & Kolfbaan voor staat. Zowel voor het bedrijfsleven als particulieren heeft het partycentrum veel te bieden. “Wij verkopen nooit ‘nee’. Alles is te regelen,” vertelt eigenaresse Bianka den Breejen.

En dat regelen gebeurt dan ook nog eens op en top, want aan half werk doen ze bij Hipper & Kolfbaan niet. Horeca zit Bianka dan ook in het bloed. “Mijn ouders zijn in 1991 gestart op deze locatie aan de Torenstraat en hebben meteen aangepakt. Mijn vader heeft twee rechterhanden, dus door de jaren heen zijn er heel wat verbouwingen en uitbreidingen geweest. Vandaag de dag beschikken we over vier zalen, met de Parelzaal als meest recente toevoeging.”

Gastvrijheid, ontzorgen, meedenken en meeleven

Bianka nam de zaak 14 jaar geleden over. Voor die tijd runde ze discotheek Privilege aan de Westwagenstraat. “Het lag best wel voor de hand dat ik Hipper & Kolfbaan uiteindelijk zou gaan leiden. In mijn ouders heb ik van jongs af aan hele goede leermeester gehad. Ik heb veel geleerd tijdens mijn studie aan de Hotelschool, maar de praktijk van zaken als gastvrijheid, ontzorgen, meedenken en meeleven heb ik van mijn ouders meegekregen. Wat heel normaal hoort te zijn, is bij Hipper & Kolfb aan ook écht normaal. Ons sterke punt is dat wij alles zien en horen en daarop anticiperen. We heten gasten persoonlijk welkom bij de deur, begeleiden iemand die moeilijk ter been is naar de zaal en voor een oudere regelen wij een extra comfortabele stoel of extra kussen. Iedere gast geven wij een ‘welkom thuis-gevoel’.” Dat doet Bianka niet alleen, maar met haar hele team. “Mijn sollicitatiegesprekken duren nooit lang en met een dienblad lopen kan ik ze leren, maar het gaat om uitstraling en vriendelijkheid. Daar ben ik naar op zoek. Meestal geeft een eerste indruk al weer of iemand over die eigenschappen beschikt.”

Zakelijke markt

Het doet Bianka deugd dat gasten na afl oop van een feest of evenement geregeld terugkoppelen dat het personeel het verschil heeft gemaakt. “Van ‘wat een geweldige bediening liep er rond’ tot aan ‘die meiden en jongens waren zo attent, we kwamen niets tekort’: ik krijg het in vele variaties te horen.” Actie, reactie: daar zijn ze bij Hipper & Kolfb aan sowieso wel van. “Elke bijeenkomst en elk feest moet top zijn, want van een feest komt een feest. Details zijn heel belangrijk.” Formeel of informeel, groot of klein gezelschap. De zakelijke markt kan ook rekenen op totale ontzorging. “Ondernemers regelen hun zaakjes goed binnen het eigen bedrijf en wij nemen dat stokje over op het moment dat zij hier voet over de drempel zetten. Bij Hipper & Kolfb aan genieten zij gegarandeerd van de allerbeste service en faciliteiten.”

Perfectie tot in details

“Bij ons vinden ze een ijzersterke balans tussen de formele en informele invulling voor een bijeenkomst, receptie, vergadering, sales-meeting, productpresentatie, seminar, managementtraining of bedrijfsfeest. Alles is mogelijk, van luxe hapjes tot een mooie lunch of uitgebreid diner. Zelfs uitgebreide buff etten en/of een barbeque behoren tot de mogelijkheid,” vervolgt Bianka. Bovendien zijn er mogelijkheden voor elk budget. “In goed overleg schrijven we een voorstel op maat, aangepast aan de wensen en het budget. Wij voeren de perfectie vervolgens door tot in details.” Dat geldt overigens ook voor de bruiloft en die plaatsvinden bij Hipper & Kolfbaan. “Naast een meeting- en eventlocatie zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond, wij staan garant voor een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past, voor ieder onderdeel van deze bijzondere dag.”

Centrale ligging

Een groot voordeel van Hipper & Kolfb aan is bovendien de centrale ligging in het land en de goede bereikbaarheid via de weg, het water en het spoor. Bedrijven met meerdere vestigingen vinden het bijvoorbeeld om die reden interessant om voor Hipper & Kolfbaan te kiezen. Bianka: “De locatie is zeer centraal gelegen in hartje centrum van Gorinchem. Op amper 20 minuten rijden van Rotterdam.” Tevens is de locatie uniek te noemen. “In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad. En Gorinchem is niet alleen een prachtige vestingstad, maar ligt ook nog eens aan een knooppunt van rivieren. Dit alles biedt verschillende recreatieve mogelijkheden, perfect in combinatie met een bedrijfsfeest.” Over parkeren hoeven de bezoekers zich geen zorgen te maken. De parkeergarage Kazerneplein bevindt zich namelijk pal naast de deur. “De garage is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Iedere dag is het na 17.00 uur gratis parkeren, behalve op donderdag. Dan kunnen gasten hun auto vanaf 21.00 uur kosteloos wegzetten. En voor overdag kunnen wij desgewenst uitrijkaarten regelen.”

Verwachtingen overtreffen

Een grote plus is verder de royale binnentuin van Hipper & Kolfbaan, die zich leent voor de meest uiteenlopende gelegenheden. “Het is een klein vakantieparadijs. Wie bij ons in de tuin zit, vergeet de waan van de dag. Er is plaats voor circa 250 personen, dus de plek
leent zich in het voorjaar en de zomer ook uitstekend voor recepties, buff etten, barbecues of wat dan ook.” De tuin is schitterend, maar hetzelfde kan worden gezegd over de vier zalen. De Napoleonzaal biedt plaats aan gezelschappen tot ongeveer 120 personen, terwijl de
Hipperzaal, Spiegelzaal en Parelzaal geschikt zijn voor circa 250 personen. Laatstgenoemde is de meest recente toevoeging. “We zijn nooit klaar. Gelukkig maar, want ik word onrustig van stilzitten,” zegt Bianka met een knipoog. “Er blijft altijd wat te doen. Daarmee zetten we elke keer weer de puntjes op de i. Gasten geven ons vertrouwen en dat willen wij voor 200 procent waarmaken. Gasten die aangeven dat wij hun verwachtingen hebben overtroff en en dat ze hebben genoten van de sfeer en ambiance: daar doen we het allemaal voor. Wij maken elk event bijzonder.”

Vier zalen en een binnentuin

Hipper & Kolfbaan biedt u met vier zalen en een binnentuin veel verschillende mogelijkheden voor de perfecte bijeenkomst.

Parelzaal

In de Parelzaal zorgen de twee imposante kroonluchters voor extra veel sfeer. Het terras heeft een eikenhouten vloer, fraaie loungebanken en een openhaard. Als basiskleur is gekozen voor wit in combinatie met mooie, warme goudtinten. De Parelzaal biedt plaats aan ongeveer 250 personen. Bekijk de zaal.

Spiegelzaal

De Spiegelzaal is een ruimte met allure en een chique ambiance, met grote spiegels, loungebanken, een openhaard en een verlichte bar. Gasten hebben vanuit de Spiegelzaal toegang tot de unieke binnentuin. De Spiegelzaal biedt plaats aan circa 250 personen. Bekijk de zaal.

Napoleonzaal

De Napoleonzaal heeft een serre en biedt uitzicht op de binnentuin. Het hoge plafond en ramen zorgen ervoor dat de zaal rijkelijk gevuld wordt met daglicht, terwijl 's avonds de sfeervolle verlichting voor een warme uitstraling zorgt. Gezien het intieme karakter leent deze ruimte zich voor kleinere gezelschappen, maar hij biedt voldoende plaats aan circa 120 personen. Bekijk de zaal.

Hipper

De kleurrijke Hipper is een comfortabele en sfeervolle ruimte met een bar, ruime lounge en een serre met uitzicht op de binnentuin. De sfeer is uniek en informeel. Hipper biedt plaats aan gezelschappen tot circa 250 personen. Bekijk de zaal.

Binnentuin

De royale en beschutte binnentuin is een groene ruimte waar het in het voorjaar en de zomer extra goed toeven is. Gasten treff en er een oase van rust aan. De nabijgelegen gracht en speciaal ontworpen waterpartij maken de plek extra bijzonder. De tuin biedt plaats aan circa 250 personen en is daarom uitermate geschikt voor een receptie, barbecue of huwelijksvoltrekking. Wat is er romantischer dan elkaar het ja-woord geven bij een ondergaande zon?” Bekijk de tuin.

De fantastische locatie voor zowel particulieren als ondernemers en de grote persoonlijke betrokkenheid van het team werden afgelopen jaar beloond met een award voor beste onderneming van het jaar in Gorinchem. Wilt u de bijzondere locatie met de verschillende zalen zelf komen bekijken? De medewerkers van Hipper & Kolfbaan nodigen u graag geheel vrijblijvend uit om kennis te komen maken met deze bijzondere locatie.

Bron: Rijnmond Business


Vrijblijvend informatie aanvragen

Ander recentelijk nieuws


Sla je slag! 2e hands fashion verkoop

Sla je slag! 2e hands fashion verkoop. Kom je ook gezellig shoppen?Wanneer? Donderdag 24 feb 17:00-20:00 uur Vrijdag 25 feb  16:00-19:00 uur Mooie 2e hands (merk) kleding, schoenen, tassen, shawls, sieraden...

Geplaatst op: 16 02 2022 Lees meer

Hipper & Kolfbaan kijkt uit naar 2021…

December een maand waarin we “normaal” veel mooie feesten, borrels en diners verzorgen voor onze gasten.Helaas gaat dat dit jaar, in 2020 allemaal niet door, maar we houden moed en kijken positief vooruit naar 2021 en...

Geplaatst op: 08 12 2020 Lees meer

“Dat, als alles voorbij is, we maar vele feestjes mogen vieren met elkaar.”

Lieve mensen, Met pijn in ons horeca-hart luisterden we deze week naar de persconferentie. Hier zijn geen woorden voor, deze getroffen maatregelen raken iedereen, maar het belangrijkste is dat we gezond...

Geplaatst op: 25 03 2020 Lees meer

Horeca gesloten… vragen over uw boeking of nieuwe reservering?

Horeca gesloten... vragen over uw boeking of nieuwe reservering?Lieve gasten, Zoals u uit de media vernomen heeft is de gehele horeca gesloten t/m 6 april. De gezondheid van een ieder is uiteraard de hoogste...

Geplaatst op: 16 03 2020 Lees meer

Ten huwelijk gevraagd met kerst of oud & nieuw? dat is pas romantisch!

De gezellige feestdagen van 2019 zijn weer voorbij. Is jouw kerst of oud & nieuw helemaal verassend geweest door een huwelijksaanzoek? Net ten huwelijk gevraagd, wat nu?Ben jij met de afgelopen kerstdagen of met oud...

Geplaatst op: 03 01 2020 Lees meer

“Guus, groots met een zachte G” Speciale win actie!

Maak kans op 2 kaarten voor het Concert van “GUUS, GROOTS MET EEN ZACHTE G”Wat moet je doen? like onze fb pagina , vertel met wie jij hierheen wilt en waarom jij net als ons van een feestje houdt? (extra concert is...

Geplaatst op: 03 06 2019 Lees meer

Open huis Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Kom dan op donderdag 23 mei tussen 16:00 - 20:00 naar het open huis en maak kennis met onze unieke locatie. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt hebben wij veel te bieden. Van vergadering, bedrijfsfeest,...

Geplaatst op: 02 05 2019 Lees meer

Partycentrum Hipper & Kolfbaan te Gorinchem wint de toptrouwbedrijven award

Partycentrum Hipper & Kolfbaan te Gorinchem wint de toptrouwbedrijven award: Beste trouwlocatie van Nederland!De Top Trouwbedrijven Award zet elk jaar trouwleveranciers in het zonnetje die bruiloften net even extra...

Geplaatst op: 28 03 2019 Lees meer

Blijf op de hoogte!

* Zijn verplicht in te vullen